Peat Power – Pohjois-Savosta parasta

Referenssit

Tasalaatuisuus vakuuttaa

Meillä ei ollut suuria ongelmia edellisen toimittajan tuotteen kanssa, mutta lähtökohtamme on pyrkiä suosimaan paikallisia yrityksiä. Niinpä otimme kokeiluun Peat Powerin kuiviketurpeen, ja vaihtaminen oli ensi hetkestä asti selvää. Nyt on meille paras tuote käytössä, ja laatu on ollut paljon tasaisempaa kuin mitä aikaisemman toimittajan kanssa. 

Peat Powerin kuiviketurve on laadullisesti ihan huippujuttu, ja se on myös edullisempi. Karsinat pysyvät pidempään kuivina samalla kuivitusmäärällä mitä on aiemminkin käytetty, eikä tarvitse taistella kosteuden kanssa. Arvostan korkealle myös tuotteen tasalaatuisuutta. Jokainen satsi on kuivaa ja hyvää, ja se on meille älyttömän tärkeää. Niin hoitajille kuin vasikoille.

Rekkakuorma tulee pihaan ajallaan, ja kuskit soittavat matkalta aikataulutietoja ja varmistavat että ollaanhan meillä valmiina. Hirmu nätisti ovat aina saaneet kuivikkeen siiloon työnnettyä, ja siihenkin olemme tosi tyytyväisiä, että saamme lyhyellä varoitusajalla myös täydennyskuormat.

Roosa Vepsäläinen, Elovasikka Oy / Alapitkän Vasikkakasvattamo, Alapitkä

Luotettavaa kumppanuutta

Urakoimme jyrsinturvetuotantoa Kuopion Energia Oy:lle Kiuruveden Rikkasuolla. Toimintamallimme on kokonaisurakointi, johon kuuluu tuotannon lisäksi toimitus voimalaitokseen. Meille on erittäin tärkeää, että toimitus hoituu kelissä kuin kelissä voimalaitoksen tilauksen mukaan.

Peat Power Oy on hoitanut turpeen kuljetuksen ja kuormauksen jo usean vuoden ajan. Kalusto on nykyaikaista ja toimintavarmaa, ja se tuo luotettavuutta kuljetuksiin. Yhteisymmärrys toiminnan tavoitteista on ollut selkeä alusta asti.

Esko Piippo, Siikalatvan Bioenergia Oy, Pyhäntä

Toimitusvarmuus on tärkeä juttu

Olemme olleet Peat Powerin asiakkaita jo usean vuoden ajan. Käytämme kuiviketurvetta lypsylehmien parsipihatossa ja nuoren karjan karsinoissa. Karjaa meillä on reilu 500, joten kuiviketurvetta kuluu noin rekka kuukaudessa ja siksi toimitusvarmuus myös huonoina turvevuosina on tärkeää.

Kuiviketurpeen toimittajana Peat Power Oy on osoittautunut luotettavaksi ja täsmälliseksi kumppaniksi. Ison karjan kanssa teemme tilaukset pitkälle etukäteen, mutta joskus tarvittavat täydennyskuormat saadaan aina lyhyellä varoitusajalla.

Peat Powerin laatu on ollut hyvää. Sen kuiviketurve on kuivaa, ja mikä parasta, siinä ei ole tikkuja. Ei siis tule ongelmia pumppujen kanssa!

Antti Huovinen, Kyrönniemen Maatila Oy, Vieremä