Peat Power – Pohjois-Savosta parasta

Kuljetus

Toimintavarmuus ja luotettavuus ovat Peat Powerin tärkeimmät arvot, ja niihin panostamme. Vahvuuksiamme ovat nykyaikainen kalusto, ammattitaitoiset kuljettajat ja pitkäaikainen kokemus.

Tarjoamme sekä poltto- että kuiviketurpeen kuljetuksen kokonaispalveluna, johon sisältyy kuormaus. Oman tuotannon lisäksi kuljetamme myös muiden tuottajien energiajakeita voimalaitoksille. Tunnemme kuljetusten tilaajien ja voimalaitosten ja teollisuuden vaatimukset.

Kalustollamme voi kuljettaa myös muita jauhomaisia tai rakeisia materiaaleja, esim. pellettiä, tuhkaa, kalkkia tai biotiittia. Liikennöimme säännöllisesti välillä Etelä-Pohjanmaa – Pohjois-Savo – Pohjois-Karjala.

Kuljetamme KAIKKEA!!!

Sinulla on kuljetettavaa, ja meillä on tarvittava kalusto!

Ota yhteyttä!
Käydään läpi toiveesi ja valitaan tarpeitasi vastaavat logistiikkapalvelut.

Luotettavaa kumppanuutta

Urakoimme jyrsinturvetuotantoa Kuopion Energia Oy:lle Kiuruveden Rikkasuolla. Toimintamallimme on kokonaisurakointi, johon kuuluu tuotannon lisäksi toimitus voimalaitokseen. Meille on erittäin tärkeää, että toimitus hoituu kelissä kuin kelissä voimalaitoksen tilauksen mukaan.

Peat Power Oy on hoitanut turpeen kuljetuksen ja kuormauksen jo usean vuoden ajan. Kalusto on nykyaikaista ja toimintavarmaa, ja se tuo luotettavuutta kuljetuksiin. Yhteisymmärrys toiminnan tavoitteista on ollut selkeä alusta asti.

Esko Piippo, Siikalatvan Bioenergia Oy, Pyhäntä