Hyvinvointia suoraan suolta

Peat Powerilta Laadukas ja imukykyinen kuiviketurve hygieeniseksi alustaksi eläimille.

Me Peat Powerilla kannamme vastuumme ekologisuudesta monimuotoisen ja vastuullisen kuiviketurpeen tuotannossa. Osan kuiviketurpeesta tuotamme omalla suolla, mutta yhä enemmän toimitamme kuiviketuotantoon erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden tuottamaa kuiviketurvetta ympäri Suomea. Me pidämme omalta osaltamme Suomen maatalouden pyörät pyörimässä.

Peat Power KUIVIKETURVE on eläinten ja tilalla työskentelevien ihmisten hyvinvoinnin asialla. Meidän kuiviketurpeemme laatu korvaa määrän, ja laadukas tuote auttaa pitämään käyttökulut ja työtehokkuuden hallinnassa. Vähemmän on enemmän, ja käytetty tuote on hyödynnettävissä jatkokäytössä lannoitteena.

Peat Powerin laadukas ja imukykyinen kuiviketurve on vaaleaa rahkaturvetta, joka on happamuutensa vuoksi hygieeninen alusta eläimille. Siinä eivät elä bakteerit, ja se sitoo itseensä maksimimäärän nestettä. Olitpa sitten maidon-, naudanlihan-,siipikarjan,- tai sianlihantuottaja tai hevostallin omistaja, me autamme Sinua pitämään eläintesi terveydestä parempaa huolta.

Priimaluokan eläimille vain priimaluokan kuiviketta.

Joustava ja toimiva suoratoimitus

Toimitamme kuiviketurpeen irtotavarana; sitä on vaivaton tilata isompiakin määriä kerralla, eikä pakkausjätettä synny.

Takaamme joustavan toimituksen suoraan tuottajalta ilman välikäsiä. Oma kalustomme mahdollistaa myös tarpeen mukaiset kimppatoimitukset, jotka vähentävät toimituskuluja ja poistavat varastointitarvetta.

Katso alta video kuiviketurvetoimituksesta

Peat Power Oy kuiviketurve kuljetukset video
Katso video

Tasalaatuisuus vakuuttaa

Meillä ei ollut suuria ongelmia edellisen toimittajan tuotteen kanssa, mutta lähtökohtamme on pyrkiä suosimaan paikallisia yrityksiä. Niinpä otimme kokeiluun Peat Powerin kuiviketurpeen, ja vaihtaminen oli ensi hetkestä asti selvää. Nyt on meille paras tuote käytössä, ja laatu on ollut paljon tasaisempaa kuin mitä aikaisemman toimittajan kanssa. 

Peat Powerin kuiviketurve on laadullisesti ihan huippujuttu, ja se on myös edullisempi. Karsinat pysyvät kuivempina samalla kuivitusmäärällä mitä on aiemminkin käytetty, eikä tarvitse taistella kosteuden kanssa. Arvostan korkealle myös tuotteen tasalaatuisuutta. Jokainen satsi on kuivaa ja hyvää, ja se on meille älyttömän tärkeää. Niin hoitajille kuin vasikoille.

Rekkakuorma tulee pihaan ajallaan, ja kuskit soittavat matkalta aikataulutietoja ja varmistavat että ollaanhan meillä valmiina. Hirmu nätisti ovat aina saaneet kuivikkeen siiloon työnnettyä, ja siihenkin olemme tosi tyytyväisiä, että saamme lyhyellä varoitusajalla myös täydennyskuormat.

Roosa Vepsäläinen, Elovasikka Oy / Alapitkän Vasikkakasvattamo, Alapitkä