Tulosta turpeella

Peat Powerilta Kasvuturvetta ja kuorikatetta puutarhoille ja viherrakentamiseen

Vaalea, vähän maatunut rahkaturve soveltuu myös kasvuturpeeksi. Turve on erinomainen kasvualusta ja maanparannusaine. Se tuo elinvoimaa maahan ja varmistaa terveemmät ja runsaammat sadot. Kasvuturve on yleisesti käytetty kasvualusta puutarhoilla ja mullan raaka-aine viherrakentamisessa.

Tuotamme kasvuturvetta puutarhoille ja viherrakentamiseen. Toimitusvarmuus juuri oikeaan aikaan asiakkaalle on ratkaisevaa kasvukauden lyhyyden vuoksi. Olemme kehitelleet kasvuturpeen nostoon omanlaisemme toimintatavan, joka on myös ympäristöystävällinen ja edullinen.

Joustava ja toimiva suoratoimitus

Takaamme joustavan toimituksen suoraan tuottajalta ilman välikäsiä. Oma kalustomme mahdollistaa myös tarpeen mukaiset kimppatoimitukset, jotka vähentävät toimituskuluja ja poistavat varastointitarvetta.

Toimitamme myös kuorikatetta

Viherrakentajille meillä on tarjolla kuorikatetta, joka on käy erinomaisesti katteeksi massaistutuksiin, maisemointiin tai kulkuväylille. Kuorikate sopii hyvin myös kompostien seosaineeksi.

Kuorikate suojaa mullan pintaa kuivumiselta ja liettymiseltä sekä ehkäisee rikkakasveja ja pitää sadon puhtaana. Hajotessaan kuorikate käyttää typpeä, jolloin kasveille annettava hieman normaalia runsaampi lannoitus.