Turvemyynti

Kuiviketurpeen myynti on lisääntynyt viime vuosina ja se on tälläkin hetkellä kasvava toimialamme. Tavoitteenamme on olla toiminta-alueellamme johtava kuiviketurpeentoimittaja. Toiminta-alueenamme on Pohjois-Savo, Kainuu sekä osin Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Karjala.

Myymme hyvälaatuista kuiviketurvetta kotieläintilojen tarpeisiin. Osan kuiviketurpeesta tuotamme omalla suolla, mutta yhä enemmän toimitamme kuiviketuotantoon erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden  tuottamaa kuiviketurvetta Pohjanmaalta.

Kuiviketurve on heikosti maatunutta, vaaleaa rahkaturvetta, jonka kuivikeominaisuudet ovat erinomaiset. Kuiviketurve sitoo hyvin kosteutta, on makuualustana miellyttävän pehmeä ja toimii tehokkaasti lämpöeristeenä soveltuen nauta-, hevos-, broileri-, ja turkistiloille. Kuiviketurve sitoo kaasuja, mm. ammoniakkia jolloin se auttaa pitämään kotieläinsuojan raikkaana. Lisäksi kuiviketurpeen ph on alhaisella tasolla, jolloin se ei edistä bakteerien leviämistä.

Toimitamme kuiviketurpeen irtotavarana; sitä on vaivaton tilata isompiakin määriä kerralla eikä pakkausjätettä synny. Varastointitilan puuttuessa kuiviketurvetta on mahdollista tilata myös suursäkkeihin pakattuna.

Tuotamme laadukasta jysinpolttoturvetta lähinnä voimalaitosten kaukolämmön tai sähköntuotannon tarpeisiin. Polttoon myytävä turve on pitkälle maatunutta, hienojakoista ja tummaa turvetta, jolla on hyvä lämpöarvo.

Toimitamme lämmitykseen myös paloiksi puristettua palaturvetta yhteistyökumppaneiden kautta.

luotettava kumppani


Jätä soittopyyntö tai pyydä tarjous sähköpostiin

 

Pyydä tarjous

(laskemme kuljetushinnan postinumeron perusteella)Jos valitsit määräksi muu, kerro tässä määrä
Käyttötarkoitukseni kuiviketurpeelle