Asiakastarinat

mty auvinenPeat Power Oy on ollut jo vuosia yhteistyökumppanimme kuiviketurpeen toimittajana.
Tilallamme on naudanlihan tuotantoa sekä lietelantanavetassa että kuivikepohjalla. Kuiviketurvetta kuluu loppukasvatusvaiheessa jopa rekkakuorma viikossa. Meille tärkeä on kuiviketurpeen laatu, riittävyys kaikissa olosuhteissa ja täsmälliset toimitukset. Näihin haasteisiin Peat Power Oy on vastannut.

Niko Auvinen, Mty Auvinen, Kiuruvesi


Urakoimme jyrsinturvetuotantoa Kuopion Energia Oy:lle Vieremän Kukkosuolla ja Kiuruveden Rikkasuolla. Toimintamallimme on kokonaisurakointi johon kuuluu tuotannon lisäksi toimitus voimalaitokseen. Meille on erittäin tärkeä että toimitus hoituu kelissä kuin kelissä voimalaitoksen tilauksen mukaan. Peat Power Oy on hoitanut turpeen kuljetuksen ja kuormauksen lähes kymmenen vuotta. Kalusto on nykyaikaista ja toimintavarmaa mikä tuo luotettavuutta kuljetuksiin. Yhteisymmärrys toiminnan tavoitteista on ollut selkeä alusta asti.

Esko Piippo, Siikalatvan bioenergia Oy, Pyhäntä


MustonenLypsykarjapihattomme pääasiallinen kuivike on turve. Peat Power Oy on toimittanut kuiviketurpeen jo pitemmän aikaa. Olemme olleet toimituksiin ja tavaraan tyytyväisiä. Haluamme edelleen jatkaa kumppanuutta kuiviketurve toimituksissa.

Sari ja Jukka Mustonen, Vieremä


Käytämme kuiviketurvetta lypsylehmien parsipihatossa ja nuorenkarjan karsinoissa.
Hyvälaatuista kuiviketurvetta kuluu noin rekka kuukaudessa joten toimitusvarmuus myös huonoina turvevuosina on tärkeää.
Kuiviketurpeen toimittajana Peat Power Oy on osoittautunut luotettavaksi ja täsmälliseksi kumppaniksi.

Antti Huovinen, Mty Huovinen, Vieremä


luotettava kumppani